Skip links

طراحی برند (برندسازی)

سپیدار گروپ به عنوان یکی از معتبرترین شرکت های برندسازی ، خدمات گسترده ای را در حوزه طراحی برند به کسب و کارها ارائه می دهد . خدماتی از قبیل انتخاب نام برند ، طراحی هویت و شخصیت برند ، طراحی لوگو ، رنگ بندی سازمانی ، طراحی کاراکتر برند ، خدمات ثبت برند و در نهایت پیاده سازی و ارائه برند بوک کسب و کار شما از جمله خدمات قابل ارائه توسط سپیدار می باشند . 

طراحی برند یکی از بهترین راه های تقویت کسب و کار شما می باشد، امروزه بیشتر فعالیت های یک کسب و کار منعطف به فروش و مارکتینگ محصولات یا خدمات است و کمتر فعالیتی در راستای بهبود برندینگ و برندسازی کسب و کارها انجام می پذیرد که دلیل عمده آن بی ارزش شمردن سرمایه گذاری روی برند مجموعه آنهاست . تنها عده ی بسیار کمی هستند که به برند کسب و کار خود توجه می کنند . این دسته از کسب و کارها همزمان با فعالیت مستمر در حوزه مارکتینگ ، امتیاز ویژه ای برای برندینگ خود قائل هستند . 

سپیدار به شما کمک می کند تا اهداف اصلی کسب و کارتان را در حوره برندینگ و مارکتیگ به صورت همزمان ترسیم و شاهد نتایج درخشان آن باشید .

وظیفه مشاور برند چیست؟

مشاور برند مواردی را در زمینه تخصص عمومی و عمیق بازاریابی، تجزیه و تحلیل برند و راه حل هایی را به شرکت ها ارائه می دهد تا به آنها در فروش موفقیت آمیز محصولات خود در رسیدن به اهداف و اهداف تجاری کمک کند. این افراد معمولاً با شرکتهای مشاور مدیریت یا آژانسهای تبلیغاتی کار می کنند و از این طریق با شرکت در ارتباط هستند. آنها در طول این ارتباط و بر اساس نیاز به طور منظم و حتی در صورت لزوم با اعضای اصلی مدیریت با مدیران برند و مدیران بازاریابی شرکت ارتباط برقرار می کنند تا با استفاده از تجربه و تخصص خود به تصمیمات مهم هیئت مدیره کمک کنند.

طراحی برند
طراحی برند

مدیریت برند

“مدیریت برند” (مدیریت نام تجاری) چیزی جز هنر ایجاد و حفظ نام تجاری نیست. تولیدکننده یا ارائه‌ دهنده خدمت با نام تجاری خود، مشتریان خویش را به کسب‌ و کار خود متعهد می‌سازد. مدیریت برند شامل مدیریت ویژگی‌های محسوس و نامحسوس نام تجاری است.

کسب و کار، یک فرایند است نه یک موجودیت مستقل، کسب و کارهای موفق آن هایی هستند که دائما با تغییرات بازاری، صنعتی، اقتصادی و فرهنگی وفق می یابد. آن ها بیش تر شبیه ارگانیسم ها رفتار می کنند تا سازمان ها، یعنی در هنگام نیاز تغییر می یابند، رشد می کنند، تقسیم و ترکیب می شوند.

طراحی برند و اجزاء آن

قطب نمای برند (Brand Compass)

قطب نمای برند خلاصه‌ای از اساسی‌ترین حقایق مربوط به نام تجاری شماست. این بحث نتیجه به دست آمده در مرحله اتخاذ استراتژی نام تجاری است که شامل تحقیق و جایگزینی است.

شخصیت برند (Brand Personality)

شخصیت برند طیف وسیعی از افکار، احساسات و الگوهای رفتاری است که به صورت ذاتی با آن در ارتباط هستند. شخصیت برندها شامل انحصاری‌ترین و اختصاصی‌ترین ویژگی‌های هر نام تجاری است.

یادآوری برند (Brand Recall)

وقتی به یک نیاز خاص یا یک محصول خاص فکر می‌کنید، کدام برند به ذهن شما می‌آید؟ به برندی که به صورت بلامنازع رتبه نخست را در فهرست یادآوری مشتریان از آن خود کند، Top of The Mind Brand یا برترین برند در ذهن مشتری گفته می‌شود.

هواداری برند (Brand Fan)

هر برندی طرفدارانی می خواهد. افرادی که فعالانه به ترویج برند شما می پردازند، 50٪ موثرتر از مشتریانی هستند که به طور متوسط ​​در تضمین فروش های جدید به شما کمک می کنند.

هویت برند (Brand Identity)

هویت برند همان جوهره برند است. مهمترین و منحصربفردترین خصوصیات برند، در هویت برند نمایان می شود. پرفسور جان کاپفرر معتقد است «داشتن یک هویت، یعنی بودن شما، همانطور که هستید؛ تبعیت از طرح ثابت ولی فردی خودتان».

تصویر برند (Brand image)

تصویر برند پدیده ساده ادراک است که تحت تأثیر فعالیتهای شرکت قرار می گیرد. پرفسور کوین کلر، دانشمند و نظریه‌پرداز برجسته حوزه مدیریت برند، تصویر برند را ادراک مصرف‌کننده در مورد برند می‌داند که توسط تداعیات برند موجود در حافظه، بازتاب می یابد.

عصاره برند یا (Brand Essence)

یکی از واژه‌های فراگیر در حوزه برند و برندسازی است. بر اساس توضیحات تیلده هدینگ و شارلوت نودیتزن در کتاب Brand Management، مفهوم هویت برند و عصاره برند تقریباً مورد اتفاق نظر تمام دانشگاهیان و محققانی است که در حوزه برند و برندسازی مطلب نوشته اند.

توسعه برند (Brand Develop)

توسعه برند یک استراتژی بازاریابی است که در آن شرکت محصولی با یک تصویر خوب را که از نام برند بهره میبرد اما در طبقه محصولی متفاوتی است بازاریابی می کند. سازمان ها از این استراتژی برای افزایش و اهرم سازی ارزش ویژه برند استفاده می کنند.

ارزش پیشنهادی برند

برای این‌‌که تصویر شفاف‌تری از ارزش پیشنهادی برند برای مخاطبان خود ترسیم کنید، ارزش پیشنهادی را به سه دسته تقسیم کنید: عملکردی، احساسی و بیان خود. اگر چه این تنها شیوه‌ی بررسی ارزش پیشنهادی برند نیست، اما به علت گویا بودن آن می‌تواند مورد استفاده‌ قرار بگیرد. کیفیت، طراحی، قیمت مناسب، حس خوب، پرستیژ، احساس آرامش، لذت، طعم خوب و احساس قدرت، از جمله موارد هستند و می‌توان آن‌ها را به عنوان ارزش پیشنهادی برند در نظر بگیرید.

طراحی برند

نگاه های مختلف در تحلیل برند و برندسازی

نگاه اقتصادی به تعریف برند و شیوه برندسازی

این همان نگاهی است که حسابدارها و مدیران مالی به برند دارند. برند برای آنها بخشی از دارایی‌های نامشهود سازمان است و در ترازنامه ظاهر می‌شود

نگاه هویتی به تعریف برند و شیوه برندسازی

از این منظر، برند بخشی از هویت کل سازمان را شکل می‌دهد. بنابراین، سازمان می‌کوشد بر اساس تعریفی که از هویت خود دارد، برندی متناسب با آن هویت را ایجاد کرده و توسعه دهد.

نگاه به برند و برندسازی از دید مصرف کننده

در این نگاه، برای تعریف برند به این مسئله توجه می‌شود که مصرف کننده، با دیدن و شنیدن نشانه‌های مرتبط با برند، چه چیزهایی برایش تداعی می‌شود.

نگاه فرهنگی به برند و برندسازی

وقتی از شکل کلان به بحث فرهنگ نگاه می‌کنیم،‌ برند و برندسازی فراتر از معادلات ساده و اولیه کسب و کار است و کمک می‌کند که برخی صفات و ویژگی‌ها، در سطح کلان به یک فرهنگ نسبت داده شود.

طراحی برند

وفاداری به برند

یكی از مفاهیم معتبر و معروف در زمینه بازاریابی، وفاداری به برند است. این مفهوم نقش مهمی را در ایجاد منافع بلند مدت ایفا می كند زیرا مشتریان وفادار نیازی به تلاش های ترفیعی گسترده ندارند. آنها با كمال میل حاضر هستند مبلغ بیشتری را برای كسب مزایا و كیفیت برند مورد علاقه خود بپردازند. سازمان ها می توانند سهم بیشتری از بازار را با كمك وفاداری به برند به دست آورند زیرا مشتریان وفادار به طور مكرر برند را خریداری نموده و در برابر عوامل موقعیتی و تلاش های بازاریابی رقبا مقاومت می كنند.  در سال های متمادی بازاریابان جهت ایجاد مزیت برای سازمان ، بر رضایت مشتریان تاكید و تمركز داشته اند. اما امروزه بعد از یك دهه تمركز بر رضایت مشتری، بسیاری از محققان به این موضوع پی بردند كه درصد زیادی از مشتریان راضی، دیگر هرگز به بنگاه باز نگشته اند.

انواع وفاداری به برند

وفاداری شناختی

اطلاع از کیفیت و ویژگی‌های برند و مزیت آن نسبت به سایر برندها

در این مرحله، فرد بر اساس تصویری که از برند در ذهن خود دارد، نسبت به آن وفادار می‌شود. این تصویر در اثر تجربه مصرف محصول و یا کسب اطلاعات از تبلیغات، مصرف‌کنندگان و… به وجود می‌آید. این مرحله از وفاداری بسیار سطحی و ناپایدار است.

وفاداری کنشی

تمایل و قصد خرید برند

این مرحله از وفاداری پس از آن به وجود می‌آید که مصرف‌کننده از تجربه یک برند به صورت پیوسته و مکرر، احساس خوشایندی در خود می‌یابد. وفاداری کنشی بیانگر نوعی از تعهد یا قصد خرید مجدد از محصولات یک برند است.

وفاداری احساسی

داشتن حس تعلق و گرایش به برند

زمانی که مصرف‌کننده از یک برند رضایت داشته باشد، این نوع از وفاداری به وجود می‌آید. وفاداری احساسی، ترکیبی از شناخت و احساسات است که در ذهن مصرف‌کننده باقی می‌ماند. اگرچه بعد شناختی این نوع از وفاداری ممکن است با کسب اطلاعات جدید به سادگی تغییر کند، اما بعد عاطفی و احساس تعلق خاطر به یک برند به سادگی تغییرپذیر نیست.

وفاداری رفتاری

انجام عمل خرید و تکرار آن

در این مرحله از وفاداری، تمایلی که برای خرید در مصرف‌کننده ایجاد شده بود، به یک انگیزه قوی‌ و عملی برای رفتار تبدیل می‌شود. در نتیجه، فرد آماده است تا بر موانع خرید و مصرف کالا غلبه کند و در نهایت به برند مورد علاقه خود برسد. وفاداری رفتاری بر بعد عملی خرید و رفع موانع تأکید دارد. فرد در شرایط مختلف بر خرید محصول مصمم است و برنامه‌های بازاریابی رقبا نیز تأثیری بر او نمی‌گذارد.

مگر نه اینکه در ذهن همه انسانهای سالم، رابطه ای سرشار از زیبایی و عشق وجود دارد که در صورت رسیدن به آن، وفاداری پاسخی طبیعی خواهد بود. در رابطه مشتری و برند نیز چنین چشم انداز زیبایی برای هر دو طرف وجود دارد. این جاست که باید پرسید برای وفادار ساختن مشتریان خود چه کرده ایم؟
باید گفت اگر مشتری ما را به کوچکترین تخفیفی رها می کند و یا هیچ علائمی از وفاداری نشان نمی دهد، ایراد از ماست. شاید کسب و کار ما پارتنر خوبی برای مصرف کنندگانش نبوده است و آنان جدایی از ما و رفتن در پی معشوقی دیگر را حق طبیعی خود می دانند. شاید هم ایراد از مشتری است، خصوصا در حوزه خدمات باید برود تا بفهمد بهتر از ما فقط در رؤیاها وجود دارد. سپیدار گروپ با بررسی و آنالیز محصول یا خدمات، وفاداری جامعه مصرف کنندگان به برند و سازمان را برای صاحبین کسب و کار ایجاد میکند

در کنار هم برند شدیم 

27
26
25
24
23
22
19
18
21
20
17
16
14
13
11
12
10
09
01
02
03
04
05
06
07
08
28

  • این فیلد برای اعتبار سنجی است و باید بدون تغییر باقی بماند .