Skip links

۷ مزیت مشاوره قبل از راه اندازی کسب و کار

1) برنامه‌ریزی برای فردا

چگونه متوجه می‌شوید که در طی فرآیندهای روزانه شرکت، به اهداف بلند مدت خود نزدیک شده‌اید؟ تعیین هدف ضروری و مهم است ولی برای رسیدن به اهداف باید در مسیر صحیح گام برداشت. مشاور کسب و کار روی مسیر فعلی کسب و کارتان تحقیق کرده و متناسب با اهداف تجاری، برایتان استراتژی تعیین می‌کند.

2) راه حل‌های موثر از طرف مشاور کسب و کار

برای کسب و کارتان هدف تعیین می کنید ولی نمی‌توانید به آن دست پیدا کنید؟ امکان دارد در مسیر درستی باشید ولی در قسمتی از زمینه‌ها از مهارت کافی برخوردار نباشید. در این مواقع استخدام یک مشاور خوب می‌تواند باعث صرفه جویی در هزینه‌ها و وقت و در نهایت رسیدن به نتیجه‌ای بهتر شود.

3) پیدا کردن مشکلات و موانع

درخیلی مواقع امکان دارد در کسب و کارتان با علائمی از کاهش فروش، مسائل مربوط به نقدینگی یا مدیریت داخلی مواجه شوید. یک مشاور می‌تواند با دیدن علائم و جستجو و تحقیق ، ریشه مشکلات کسب و کارتان را پیدا کند.

4) فرصت‌های بیشتر مساوی است با موفقیتی بزرگتر

اگر به طور ناگهانی تولید یکی از کالاها یا خدمات‌تان متوقف شد، آیا می توانید با برنامه ریزی بدون از دست دادن اعتبارتان در موعد مقرر تحویل‌های از پیش تعیین شده را به دست مشتریان برسانید؟ مشاور کسب و کار برای استارتاپ‌ها فرآیندهای مشخصی تدوین می‌کند که می توانید با استفاده از آن هر تغییر را به یک فرصت جدید تبدیل کنید و این رویکرد باعث رشد و ارتقا درکسب و کارتان می‌شود.

5) ایجاد راه حل‌های موثر از طرف مشاور کسب و کار

برای کسب و کارتان هدفی تعیین کرده‌اید ولی نمی‌توانید به آن دست پیدا کنید؟ امکان دارد در مسیر درستی قرار داشته باشید ولی در قسمتی از زمینه‌ها از مهارت کافی برخوردار نباشید. در چنین مواقعی استخدام یک مشاور خوب می‌تواند باعث صرفه جویی درهزینه‌ها و وقت ودر نهایت رسیدن به نتیجه‌ای مطلوب گردد.

6) افزایش سطح بهره‌وری و بهینه‌سازی

برخی شرکت‌ها خیلی سریع به سمت جلو حرکت می‌کنند ولی زمینه هایی وجود دارد که شاید میتوانستند در آن بخش‌ها بهتر عمل کنند. اگر در کسب و کارتان با این چالش مواجه شده‌اید و نمی‌دانید برای اصلاح روند از کجا شروع کنید، بهتر است با یک مشاور صحبت کنید. او می‌تواند با ارزیابی روند حرکت و تعیین مراحل گام به گام، به افزایش سطح بهره‌وری کسب و کارتان کمک کند.

7) مشاور کسب و کار؛ چشم سوم

دیدگاه مشاور بی‌طرفانه و ارزیابی صادقانه نسبت به عملکردها دارد. با استفاده از این نظریات واقع‌بینانه و عینی می‌توانید موانع موفقیت و اشتباهات احتمالی را پیدا کنید و برای آینده کسب و کارتان با دقت بیشتری برنامه‌ریزی کنید.

مشاور کسب و کار

چرا به مشاور کسب و کار نیاز داریم؟  مشاوران صاحب دارایی  ارزشمندی هستند که آن تجربه است! بر اساس آمارها سالانه 587000 کسب و کار جدید در آمریکا ایجاد می شوند و تنها نیمی از آنها بعد از 5 سال به کار خود ادامه می دهند! و فقط یک سوم از آنها بعد از 10 سال باقی می مانند. اما راه هایی زیادی برای شانس بقا وجود دارد. کار کردن با یک مشاور و متخصص در حوزه کسب وکار به موفقیت مدیران کمک فراوانی خواهد کرد.

در این مقاله به 4 دلیل اصلی استفاده از مشاور کسب و کار پرداخته ایم:

1- به کمک مشاوران، آمارهای رایج را تغییر می دهید.

میزان بقای کسب و کارهای جدید کارآفرینان را به شدت می ترساند، اما با داشتن یک مشاور در کنار خود این آمار و ارقام می تواند تغییر کند. بر اساس آمار ups store  70درصد از کسب و کارهای دارای مشاور، بیش از 5 سال زنده می مانند.

صاحبان کسب و کارهای کوچک گاهی اوقات  تجربه کافی  را در اختیار نداشته و کسب تجربه برای داشتن شرکتی موفق، نیازمند زمان و پول زیادی است. مشاور این امکان را به شما می دهد که از تجربه او برای رشد کسب و کارتان استفاده کنید.
طبق نظرسنجی مجله کسب و کار هاروارد روی 45 مدیر اجرایی که با مشاوردر ارتباط بودن نتایج زیر بدست آمد :

 84% از آنها گفتند که از اشتباهات هزینه بر اجتناب کرده و در کارهایشان به سرعت مهارت یافته اند.

69% با کمک مشاوران تصمیم های بهتری گرفته اند.

%71 درصد از آنها عملکرد شرکتشان بهبود یافت.

2- دریافت حمایت و انگیزه از مشاور بسیار ارزشمند است.

این مورد شاید مهم ترین دلیل وجود مشاور باشد، راه اندازی یک کسب و کار کوچک یا متوسط به این معنی است که شما رئیسی ندارید که به شما انگیزه دهد و همه می دانیم این مورد چقدر در موفقیت ما اهمیت دارد! یک مشاور همیشه می تواند این خلا را پر کرده، به شما انگیزه دهد و شما  را تشویق کند. مشاور همراه روزهای سخت و دشوار شماست و با تکیه بر او راحت تر می توانید سختی ها و موانع را پشت سر بگذارید.

3- مشاوران کسب و کارهای کوچک و متوسط فعال بودن را از کارآفرین ها می خواهند.

مشاور می تواند وظایف مهم را تعریف نموده و اهداف کسب و کارتان را مشخص کند و از همه مهم تر این که به شرکتتان کمک کند تا نسبت به انجام وظایف فعال باشید تا به اهداف دست یابید. فعال بودن نه تنها شرکت را به سمت موفقیت سوق می دهد بلکه اعتماد به نفس شما را نیز بالا می برد.

“مشاوره یک جاده دو طرفه است. داشتن جلسات منظم با مشاورتان تنها راهی است که به کسب و کارتان کمک می کند.”

4- کار کردن با یک مشاور شبکه کاری شما را گسترش می دهد.

وقتی با مشاور همکاری می کنید، دسترسی بیشتری به مشتریان بالقوه و نیروی کار دارید. یک مشاور شبکه ای از افراد ارزشمند را در اختیار دارد که شما می توانید از آنها استفاده کنید. اگر مشکل خاصی در کسب و کارتان دارید مشاور تنها کسی است که می تواند با توجه به تخصص ودانش خود به شما کمک کند و اگر نیازمند استخدام پرسنل جدیدی هستید او می تواند فرد مناسبی برای شما پیدا کند.

مزیت کسب و کار

ارتباط با مشاوری مناسب گامی کلیدی در برنامه کسب و کارتان بوده و اوست که می تواند به شما در شرایط سخت در تصمیم گیری کمک کند.

در این مقاله از وبلاگ آموزشی سپیدار قصد داشتیم شما را با مزایای داشتن یک مشاور کسب و کار آشنا کنیم. با ما همراه باشید تا در مقاله ی بعدی از چارچوب و یا قالب راه اندازی کسب و کار بحث کنیم.

Leave a comment