Skip links

4 ویژگی برتر برند های موفق و 4 استراتژی اشتباه در ساخت برند

4 ویژگی برتر برندهای موفق

  1. منحصر به فردی یک شخصیت یا هویت برند نیاز به وجود عاملی واضح و متمایز دارد. به عنوان مثال شرکت تامس(TOMS) برای ایجاد جاذبه‌ی فروش به ازای خرید هر جفت کفش یک جفت کفش رایگان به کودکان نیازمند اهدا می‌کند. اپل در سراسر جهان به خاطر محصولات خلاقانه و نیز جاذبه‌ی ابزارک‌سازی و زیباشناسی معروف است. ایجاد یک هویت یا شخصیت در عرصه‌ی اقتصاد و دنیای کسب و کار نیازمند یک ایده‌ی انقلابی می باشد. در دنیای امروز، وجود یک شرکت فقط با یک قابلیت منحصر به فرد امکان‌پذیر است مشروط بر آن که قابلیت واقعا خوب باشد. به محض این که شرکت به آن قابلیت پی ببرد بهتر است روی آن تمرکز داشته باشد و به موقع آن را معرفی و عرضه کند.
کارآفرینی در برند

2. شناخت مخاطب  بهترین برندها شناخت کافی از ویژگی های جمعیتی بازار هدف و علایق و روش ها و ابزارهای ارتباطی آنان دارند. به غیر از ابرشرکت‌های زنجیره‌ای مثل وال‌مارت، اکثر کسب و کارها به دنبال مخاطبان هدف مخصوصی هستند. شناخت بازار هدف به این دلیل اهمیت دارد که ضمن حفظ هویت کلی یک برند زمینه را برای رساندن صدا به مشتریان و دسترسی به کارزار تبلیغاتی، فراهم می‌کند و همچنین به خلق یک پیوند انسانی و ارگانیک بین شرکت و مخاطبانش کمک می‌کند.

3. اشتیاق  شاید بتوان درکوتاه‌مدت یک برند را بدون اشتیاق ساخت، ولی ماندگاری و حفظ آن در درازمدت امکان‌پذیر نیست. زمانیکه شما گذشته‌ی آدم‌های موفق مثل استیو جابز را بررسی می‌کنید می‌بینید که همه‌ی آنان یک اشتیاق وصف‌ناپذیر داشتند که آنان را به حرکت وامی‌داشت تا سخت کار کنند و پیاپی به کامیابی و افتخار دست یابند. آن اشتیاق باعث تلاش و لذت ناب می شود که به انسان‌های دیگر نیز سرایت می‌کند. اغلب مشتریان فقط نسبت به یک کالا تعصب و وفاداری نشان می‌دهند، که این علاقه مندی به نوبه ی خود به ارجاعات شفاهی و تبلیغات می‌انجامد. اشتیاق و عشق فراوان هم‌چنین به شرکت‌ها کمک می‌کند که در برابر مشکلات مقاومت کنند.

4. یکسانی  زمانیکه مشتریان برای تکرار خرید به یک شرکت یا خدمات و محصولات آن مراجعه می‌کنند معمولا توقع دارند همان سطح کیفیت را که اولین‌بار تجربه کردند دوباره تجربه کنند. رستوران‌ها و خدمت‌شان کیفیت غذاها بهترین مثال از این دست است. آدم‌ها دوست ندارند از شرکتی خرید کنند که نمی‌توان به ثبات کیفیت آن اتکا کرد. با این که اکثر صنایع از رقبا و رقابت اشباع شده‌اند ولی نداشتن یکسانی یا کیفیت ثبات می‌تواند دلیل کافی برای مشتریان باشد تا از جاهای دیگر خرید کنند.

zmu082wnlmmu

 

 

4 استراتژی اشتباه در ساخت برند

چهار استراتژی برندسازی که ظاهرا خوب هستند، اما درآخر هیچ کمکی به شما نمی‌کنند، عنوان می‌شود:

 1. برای حساب‌های کاربری خود پاسخگوی ایمیل اتوماتیک تنظیم نکنید.

 برای اکانت های خودتان پاسخگوی ایمیل خودکار تنظیم نکنید! اولین هدفتان در ساختن یک برند ایجاد ارتباط با مشتریان است و برای خیلی از کارآفرینان یک جواب خودکار برای ایمیل غیرضروری است. احتمالا ازشخصی ایمیلی دریافت کرده‌اید و جواب اتوماتیکی را در پاسخ ایمیل فرستاده‌اید که مضمونی شبیه به این دارد: «من سرم شلوغ است و هر موقع که امکان داشته باشد پاسخ خواهم داد.» این پاسخ آزاردهنده است، مگر اینکه مدیر سازمانی بزرگ باشید که تا این حد از ایمیل با پاسخ اتوماتیک استفاده کنید. به شما گفته می‌شود، هر قدر که «در دسترس نباشید» آن وقت بیشتر ارزشمند خواهید بود، اما من مخالفم. اولین هدف شما در ساخت یک برند ایجاد ارتباط با مشتریان است و برای بسیاری از کارآفرینان یک جواب اتوماتیک برای ایمیل غیرضروری است.

2.  وقتی به ایمیل‌ها پاسخ می‌دهید تظاهر نکنید که «دستیار» هستید

وقتی ایمیل‌ها را پاسخ می‌دهید تظاهر نکنید که «دستیار» هستید  اگر شخصی به شما بگوید که این استراتژی را انجام دهید هرچه زودتر این کار را کنار بگذارید. این توصیه بر مبنای «توصیه در دسترس نبودن» است، اما این کار را هرگز انجام ندهید.

3. (متخصص) بودن خود را به رخ مردم نکشید

کلمه «متخصص» تقریبا در کارآفرینی یک کلیشه است. هرجایی را که نگاه کنید، فردی را می‌بینیدکه خودش را طراح معرفی کرده است. با این وجود کلمه«متخصص» تاثیرگذاری خود را از دست داده است. کلمه متخصص، کلا نادیده گرفته می‌شود. اگر شما چیزی را که می‌خواهید بیان کنید، بدون تمرین انجام دهید، آن موقع مردم عنوان شما (متخصص بودنتان) را خواهند دید. اگر نمی توانید آنچه را که به دانش‌آموزان، مشتریان و طرفداران خود آموزش می‌دهید را تکرار کنید، در این صورت شما نیز اسما یک «متخصص» خواهید بود.

 4. به‌عنوان شخص سوم مکاتبه نکنید 

برای ثابت ماندن مدیریت،  به شما توصیه می‌شود که در قالب شخص سوم مکاتبه کنید. به این صورت، ممکن است تمامی دستاوردهای خود را لیست کنید، بدون اینکه ظاهرا بلوف ‌زده باشید. مشکل آنجاست که 99 درصد افرادی که قسمت «درباره ما» یا About us را روی وب‌سایت شما یا دیگر محل‌ها می‌بینند، خواهند فهمید که خودتان آن را نوشته‌اید

ما در تیم سپیدار بر آنیم که بتوانیم برای مشتریان خود و کسب و کارهایشان ارزش ایجاد کنیم بنابراین شما میتوانید با استفاده قسمت مشاوره ی کسب و کار درخواست خود را ثبت نمایید.

 در مقاله ی بعدی قصد داریم در مورد 10 روش ایجاد برند بحث کنیم.

Leave a comment